Vi tackar Daisy Beauty för den här fina recesionen, där de skriver att vår Green Clean Wash är den bästa intimrengöringen de testat! Tack Daisy Beauty, läs hela recensionen genom att klicka på bilden ovan.

Recension, Daisy Beauty 09.02.2016

Some Alt Text

Blogg: Beauty By K, 10.03.2016

Efter Daisy Beautys kryssning bloggades det hejvilt om muffen, Krizz på Daisy Beauty var en av dem som skrev om oss i sin blogg, läs inlägget genom att klicka på bilden ovan!

Some Alt Text

Blogg: Adaras, 06.03.2016

En annan bloggare som uppmärksammade våra produkter under kryssningen var Ida på Adaras. Läs om hela hennes kryssningsupplevelse, samt våra "gulliga produkter" i blogginlägget som länkats i bilden ovan.

Some Alt Text

Blogg: Elin Fagerberg, 29.02.2016

Bloggerskan Elin Fagerberg hade aldrig tidigare hört talas om våra produkter när hon fick höra om oss på kryssningen. Hon var dock väldigt nyfiken och fick ett bra intryck av våra produkter. Hon beskriver i sitt blogginlägg att det är "tur för blyga violer att produkterna finns på nätet". Klicka på bilden ovan för att läsa vidare.

Some Alt Text
Some Alt Text

Blogg: Beauty by Linda, 26.02.2016

Linda Ramberg driver bloggen Beauty By Linda och blev också introducerad för i Love My Muff för första gången på kryssningen. Hon jämför oss med Lush, fast inte lika "spejsat". Läs mer i hennes blogginlägg.

Some Alt Text

Blogg: Wysteriiasblogg, 25.02.2016

Beautybloggaren Wysteria förklarar i sitt inlägg att det är dags att ta bort tabun med intim hudvård och att det är hög tid att börja prata öppet om allt som har med muffen att göra. Vi kan inte göra annat än att hålla med. 

Some Alt Text

Blogg: Deers.se, 23.02.2016

Jenny Peura driver bloggen deers.se och tyckte att i Love My Muff var ett intressant märke. Läs mer om hennes upplevelse under Daisy Beauty Cruise på hennes blogg genom att klicka på bilden.

Some Alt Text

Blogg: whinar.se, 24.02.2016

Annahita driver bloggen whinar.se och blev lite kär i våra produkter under Daisy Beauty Cruise, läs mer om hennes kryssningsupplevelse och hennes blogginlägg där hon förklarar mer om våra produkter.

Some Alt Text

Blogg: Skönhetsredaktörerna Aftonbladet, 21.02.2016

Skönhetsredaktörerna på Aftonbladet.se pratar om i Love My Muff med rubriken: "i Love My Muff - Aromaterapi för underlivet". Agneta Elmegård på Aftonbladet säger att den gröna serien är hennes favorit. Läs mer om produkterna i deras blogginlägg.

Some Alt Text

Blogg: Kicki på Daisy Beauty, 21.02.2016

Chefredaktören på Daisy Beauty, Kicki Norman, har blivit förälskad i våra i Love My Muff Fresh Wipes. Hon har alltid ett par servetter med sig i handväskan, då hon titt som tätt befinner sig på ställen utan rinnande vatten. Då kan wipsen komma väl till hands. Läs mer i hennes blogginlägg från Daisy Beauty Cruise om i Love My Muff.

Some Alt Text

Blogg: improveme.se 17.09.2015

Louise Flinck på improveme.se fick nys om våra produkter på 2015 års Hud & Kosmetikmässa i Kista och blev väldigt imponerad! Hon bad om att få skriva ett blogginlägg om oss, och resultatet, det ser ni om ni klickar på bilden ovan.

Daisy Beauty, Nummer 2, 2016

Daisy Beauty med fina Shima Niavarani på omslaget innehåller en fyrasidig artikel med mufftema och intim hudvård, där hela vår produktserie från i Love My Muff självklart är med! Finns att hitta på sidan 128-131 i numret ovan.

Blogg: louiseanderssons, 04.03.2016

It's no longer a whisper, it's a statement! Så inleder Louise Andersson sitt blogginlägg där hon också har en giveaway med våra populära Fresh Wipes. Läs blogginlägget genom att klicka på bilden ovan.

Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

SOLO, Nummer 4, 2016

Tidningen SOLO skriver om vår Green Clean Wash i sitt senaste nummer, och håller med oss om att man ska älska sin muff! 

Some Alt Text

In the Press

Some Alt Text