Some Alt Text
Some Alt Text
Some Alt Text

Innehåller produkterna någon parfym?

Nej. Produkterna är helt fria från parfym. Doften i produkterna kommer från naturliga, eteriska oljor.

 

Kan man använda produkterna inuti slidan?

Nej. Produkterna är endast till för utvärtes bruk.

Bör inte användas på slemhinnor.

 

Är det verkligen bra att använda hudvårdsprodukter

"där nere"?

Det beror på vilka produkter du använder. Det är inte bra att använda produkter som innehåller parfym eller andra ämnen som kan torka ut och irritera huden. Samtliga produkter från i Love My Muff är däremot anpassade för användning just på dina känsliga, intima områden och är faktiskt bra för huden. Om du har problem med svamp eller PH-balansen i underlivet kan dessa produkter hjälpa dig att komma på rätt spår igen.

 

Vad innehåller produkterna?
Produkterna består av 100 % naturliga ingredienser. Grundingredienserna är till exempel sötmandelolja, kokosolja, avokadoolja, solrosolja, aloe vera och olja från hampafrön. Doften kommer från essentiella oljor. De essentiella oljorna i den blåa serien är från apelsinblommor, lavender, pathouli och geranium. I den gröna serien kommer doften från grapefrukt, vanilj och ylang ylang.

 

Hur skiljer sig produkterna från andra intimvårdsprodukter?

Vi använder endast naturliga ingredienser i våra produkter, har anpassat PH-värdet till användning för intimområdet och har inte testat produkterna på djur. De innehåller heller inga sulfater, parabener, färgämnen eller parfymer. Du får produkterna i en modern förpackning som också är miljövänliga, då förpackningarna endast tillverkas med återvinningsbara pet-flaskor. Produkterna själva tillverkas också med 100 % nedbrytbara material. Produkterna är designade för att bryta tidigare trender med diskreta intimvårdsprodukter då det allmänt varit lite "tabu". Vårt budskap är modigt och raktfram. Vi vill bidra till att stärka kvinnors självförtroende och att man ska våga prata öppet om underlivet och allt som hör till, istället för att skämmas över och inte våga prata om intimvård.

 

Kan produkterna användas om man är gravid?

Ja. Så länge du som är gravid inte är allergisk mot någon av ingredienserna (vilket gäller för alla, inte bara gravida), så är det inga problem att använda produkterna!

 

När ska man använda produkterna?

Produkterna passar perfekt att använda som en del av din dagliga hudvårdsrutin. I duschen, efter duschen och för att hålla dig fräsch under dagen. De rekommenderas också att användas efter vaxning eller annan hårborttagning. Eftersom de kommer i små, smidiga förpackningar är de perfekta att ta med sig "på språng", till exempel till gymmet, på resa eller till kontoret.

 

Kan man använda produkterna på hela kroppen?

Ja. Även om de är anpassade för intimanvändning går det utmärkt att använda produkterna på hela kroppen.

 

Hur länge håller produkterna?
Eftersom de består av naturliga ingredienser har de kortare utgångsdatum än andra produkter. Krämerna håller sig fräscha i cirka 8 månader, medans våtservetterna håller i cirka två år. 

 

Om du inte hittar svaret på din fråga här kan du ringa oss på: 08-55 11 96 60 eller maila: post@ilovemymuff.se

Kontakta oss

Här kan du maila oss om du har några frågor eller vill lägga in en beställning. Glöm inte att ange ditt namn, telefonnummer och din e-post om du vill registrera en order!

Maila oss

Some Alt Text

Vanliga Frågor