Some Alt Text

I had a need.

I sought a solution.

It wasn't there.

I created my own.

From one woman to another,

Love yourself, love your muff.

I hope you love my products.

Ritz Clinging

Vad säger de som provat produkterna?

 

Jag är fullständigt beroende av dessa produkter. Mitt underliv har aldrig varit så lent, fräscht och mått så bra som nu! Om jag rakat eller vaxat mig innan har jag ofta upplevt klåda och rodnad, men om jag smörjer in mig med Green Soft Lotion är mina tidigare problem med klåda i underlivet helt bortblåsta.

                                                                             - Lovisa, 25 år

 

De här produkterna räddade mig på min 15-timmars flygresa till Indien. Jag hade mens och var fast på ett flyg i flera timmar. Då kan man lätt känna sig lite ofräsch efter en stund. Men med de här produkterna var det så enkelt att fräscha upp sig att den ofräscha, uttorkade känslan inte stannade kvar länge!

                                                                              - Emelie, 29 år

 

Älskar alla i Love My Muff-produkterna. Speciellt deras lotion. Det absolut bästa är att det bara är naturliga ingredienser.

 

                                                                          - Mathilda, 26 år

 

Jag provade både lotion och sprayen, inte nog med att det doftar gott och mjukgör så har jag fått bot på min återkommande svamp. Kan verkligen rekommendera alla dessa produkter, man känner sig fräschare, lenare och behagligare!

                                                                            - Evelina, 27 år

however you move

Some Alt Text

For the muff on the move

Om i Love My Muff

 

i Love My Muff är en hudvårdsserie anpassad efter dina intima områden. Skaparen av produkterna heter Ritz Clinging och kommer från Kanada. Hon hade ett behov som de produkter som fanns på marknaden då inte kunde uppfylla. Därför bestämde hon sig för att ta tag i saken med egna händer och skapade hudvårdsserien i Love My Muff. Det som är så fantastiskt med dessa produkter är att de endast innehåller noggrant utvalda naturliga ingredienser, är 100 % nedbrytbara och har en neutral PH-balans som passar dina intima områden. De är dessutom 100 % veganska och har inte testats på djur. Äntligen finns det produkter du kan skämma bort din muff med, nu gäller det bara att bestämma vilken doft att bli kär i; harmonisk lavender eller uppfriskande mild citrus och vanilj? 

Våga älska din muff!

i Love My Muff

Some Alt Text
Some Alt Text